Hogeweg 56a, Zandvoort - telefoon: 06 1941 3733

Startpagina Over ons Nieuws Contact
Geniet van onze Health & Wellness behandelingen

Bewegen is gezond. Maar het moet ook leuk en gezellig zijn. Bij SmitS Health & Wellness voelt u zich thuis en geniet u van vele mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Wij zijn Peter en Ineke Smits. Op 1 april 2009 zijn wij voor ons zelf begonnen met SlenderYou in de Schoolstraat in Zandvoort. Door onze passie voor bewegen en voeding groeiden wij al snel uit ons jasje en zijn daarom in 2012 verhuisd naar de Hogeweg. De beschikbare ruimte werd hiermee verdubbeld. Wij beschikken nu over twee behandelkamers, een zonnebankruimte en een cardiotrainingshoek, en ruimte waar de slenderbanken staan.

Uitbreiding van ons team
In 2019 is ons team versterkt met Nursen Clark. Zij is opgeleid in het brede spectrum van schoonheid en holistische behandelingen en heeft ruime ervaring met het geven van diverse massages. Annelies, gediplomeerd pedicure en schoonheidsspecialiste heeft haar praktijk ook bij ons. Kortom, wij zijn van alle markten thuis.

SmitS Health & Wellness is in de eerste plaats een plek om te ontspannen. Persoonlijke aandacht is het kernwoord van SmitS Health & Wellness. We houden niet van productiewerk maar van persoonlijke aandacht. Aan onze gezellige tafel serveren wij dan ook altijd een heerlijk kopje koffie of thee.

 

SmitS Health & Wellness is er voor:

 - Slender You
 - Cardio-training
 - Zonnebank
 - Diverse massages
 - D-tox
 - Paraffinepakking voor de handen
 - Lichttherapie
 - Luxe verzorgingsartikelen
 - Health-drinks
 - Voedingssupplementen
 - Magneetenergie
In een huiselijke omgeving staan ontspanning en gezelligheid voorop. U bent altijd welkom om bij ons te komen kijken en wij geven graag uitleg over de verschillende mogelijkheden om aan uw gezondheid te werken of deze te behouden.

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de mogelijke opties voor u.  Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 0619413733 en/of een e-mail sturen naar info@slenderyouzandvoort.nl.


Peter   en   Ineke
 

SmitS Health & Wellness

    volg ons op:

Hogeweg 56a

info@slenderyouzandvoort.nl

Openingstijden    

Zandvoort

tel: 0619413733

ma t/m vr 8.30 - 15.00
zaterdag   9.30 - 14.00
 

2020 Smits

Disclaimer / privacyverklaring  

avond
ma & do 18.30 -21.30
powerd by JaJa Holland