Startpagina Over ons Nieuws Contact

Veilig en snel centimeters kwijtraken en een gezonde strakkere huid!

De wetenschap staat niet stil! Het verminderen van vet is nog nooit zo veilig en gemakkelijk geweest!

 

Nu nieuw bij Smits Health & Wellness, de TC Cryo.

Hiermee doen we contrast cryolipolyse, waarom?

  • tot wel 75% effectiever dan bevriezen

  • vriest niet, geen bevroren zenuwen

  • geen zuignappen, geen blauwe plekken

  • zachte wraps met perfecte pasvorm

  • 100% veilig en pijnloos

  • grootste behandeloppervlak

  • zijde tot zijde in 1x egaal behandeld

  • wisselbaden voor beste resultaat

  • verstevigt de huid

  • medisch gecertificeerd.

 

Hoe werkt het?

Onze medisch gecertificeerde TC-Cryo activeert met Contrast Cryolipolyse lichaamseigen hormonen, die het bruine vet aanzetten tot verbranding. Ook zetten ze het hardnekkige witte vet om in bruin vet, dat bij een volgende behandeling verbrand kan worden en remmen ze de aanmaak van nieuwe witte vetcellen af.

Je zult bij Contrast Cryolipolyse niet alleen centimeters verliezen op de behandelde zones, maar ook zien dat de huid steviger en strakker wordt en er gezonder uitziet!

De behandeling doet geen pijn, we bevriezen niet en gebruiken ook geen zuignappen. We werken met een 100% Nederlands en medisch gecertificeerd apparaat. Je ligt comfortabel in een stoel terwijl de vloeistof in de zachte wraps meerdere malen wisselt tussen 6 en 41 graden Celcius. De eerste keer dat je de 6 graden voelt is het wel even koud maar na een minuutje ben je hieraan gewend en kun je lekker ontspannen en genieten van een tijdschrift met een glaasje water of een kopje koffie of thee.
 

Je kunt al resultaat ervaren na een enkele behandeling, maar we raden een kuur aan van minimaal 3 behandelingen. Als je alleen gebruik maakt van de TC-Cryo kun je al enkele centimeters zien verdwijnen op de gekozen zone. Als je tijdens de behandelperiode bovendien let op je voedings- en bewegingspatroon en voldoende water drinkt, zal dat het resultaat aanzienlijk verbeteren! Dit betekent niet dat je op een streng dieet wordt gezet of naar de sportschool wordt gestuurd, vaak zijn een paar kleine aanpassingen al voldoende voor een beter resultaat en blijf je veel langer gemotiveerd. Resultaten van 3 tot 12 centimeter vermindering van de buikomvang zijn geen uitzondering. Dit verschilt per persoon. Daarom adviseren we je om een vrijblijvende afspraak bij ons te maken. We kijken dan samen naar jouw situatie en je doelen en bepalen samen hoe we die kunnen behalen!

Bovendien krijgt u tijdens de behandeling een heerlijke hoofdmassage. De behandeling duurt 55 minuten.

 

Voor meer informatie zie: www.tcsinternational.nl

SmitS Health & Wellness

     

Hogeweg 56a

info@slenderyouzandvoort.nl

Openingstijden volg ons op:

Zandvoort

tel: 0619413733

ma t/m vr 8.30 - 15.00
zaterdag   9.30 - 14.00
 

2020 Smits

Disclaimer / privacyverklaring  

avond
ma & do 18.30 - 21.30
powerd by JaJa Holland